Publication : International Journal (Scopus)
Topic:
Satianteerapap, S., Chai-uea, P., Taechapairoj, C., Bandaiphet, C. and Thirathumthavorn, D. 2022. Quality attributes of fresh-cut cabbages treated with acetic acid containing maltodextrin and chitosan. Science, Engineering and Health Studies. 16, 22030012.
Link:DOI
Author:Asst. Prof. Doungjai Thirathumthavorn, Ph.D.

Piyachat Chaiuar
Journal ranking:มีการตีพิมพ์ในวารสารวิชาการระดับนานาชาติที่ปรากฎในฐานข้อมูลการจัดอันดับวารสาร SJR(SCImago Journal Rank:www.scimagojr.com)โดยวารสารนั้นถูกจัดอยู่ในควอไทล์ที่ 3 หรือ 4 (Q3 หรือ Q4) ในปีล่าสุด ใน subject category ที่ตีพิมพ์ หรือมีการตีพิมพ์ในวารสารวิชาการระดับนานาชาติที่มีชื่อปรากฎอยู่ในประกาศของสมศ.
Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University Sanam Chandra Palace Campus, Amphoe Muang, Nakhon Pathom 73000
Tel 0-3424-2322 or 0-3410-9686 Press 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
Faculty website  Silpakorn university website
Copyright © 2023 Department of Food Technology