Publication : International Journal (ISI)
Topic:
Surojanametakul, V., Satmalee, P., Thirathumthavorn, D. and Udomrati, S. 2023. Combined-acid hydrolysis and heat-moisture treatment of rice flour: physicochemical properties and resistant starch. Journal of Food Measurement and Characterization. 17 (2): 1862–1876.
Link:DOI: 10.1007/s11694-022-01754-y
Author:Asst. Prof. Doungjai Thirathumthavorn, Ph.D.
Journal ranking:มีการตีพิมพ์ในวารสารวิชาการระดับนานาชาติที่ปรากฎในฐานข้อมูลการจัดอันดับวารสาร SJR(SCImago Journal Rank:www.scimagojr.com)โดยวารสารนั้นถูกจัดอยู่ในควอไทล์ที่ 1 หรือ 2 (Q1 หรือ Q2) ในปีล่าสุด ใน subject category ที่ตีพิมพ์ หรือมีการตีพิมพ์ในวารสารวิชาการระดับนานาชาติที่ปรากฎในฐานข้อมูลสากล ISI
Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University Sanam Chandra Palace Campus, Amphoe Muang, Nakhon Pathom 73000
Tel 0-3424-2322 or 0-3410-9686 Press 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
Faculty website  Silpakorn university website
Copyright © 2023 Department of Food Technology