Publication : International Journal (Scopus)
Topic:
Thirathumthavorn, D., Sintongtanaput, A., Wongpracharat, S., Chai-Uea, P., & Udomrati, S. (2022). Physicochemical properties of instant fried gluten-free noodles incorporating defatted Riceberry bran and soy protein isolate. Brazilian Journal of Food Technology, 25, e2022045.
Link:DOI: 10.1590/1981-6723.04522
Author:Asst. Prof. Doungjai Thirathumthavorn, Ph.D.
Piyachat Chaiuar
Journal ranking:มีการตีพิมพ์ในวารสารวิชาการระดับนานาชาติที่ปรากฎในฐานข้อมูลการจัดอันดับวารสาร SJR(SCImago Journal Rank:www.scimagojr.com)โดยวารสารนั้นถูกจัดอยู่ในควอไทล์ที่ 3 หรือ 4 (Q3 หรือ Q4) ในปีล่าสุด ใน subject category ที่ตีพิมพ์ หรือมีการตีพิมพ์ในวารสารวิชาการระดับนานาชาติที่มีชื่อปรากฎอยู่ในประกาศของสมศ.
Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University Sanam Chandra Palace Campus, Amphoe Muang, Nakhon Pathom 73000
Tel 0-3424-2322 or 0-3410-9686 Press 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
Faculty website  Silpakorn university website
Copyright © 2023 Department of Food Technology