Publication : National Conference
Topic:The effect of citric acid, ascorbic acid and thermal treatment on anti-browning of frozen mango cv. Nam Dok Mai puree
Author:58403214 :
Assoc. Prof. Prasong Siriwongwilaichat, Ph.D.
Full Paper:บทคัดย่อการประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ(doc) (please contact to author)
บทคัดย่อการประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ(pdf) (please contact to author)
File:โปสเตอร์การประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ(jpg) (please contact to author)
Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University Sanam Chandra Palace Campus, Amphoe Muang, Nakhon Pathom 73000
Tel 0-3424-2322 or 0-3410-9686 Press 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
Faculty website  Silpakorn university website
Copyright © 2023 Department of Food Technology