Publication : National Conference
Topic:Effects of Modified Starch on the Properties of Gluten-Free Wonton Sheet
Advisor:Asst. Prof. Doungjai Thirathumthavorn, Ph.D.
Author:57403216 :
Full Paper:รายงานฉบับสมบูรณ์(pdf)
File:proceeding(pdf)
Journal ranking:มีการตีพิมพ์ในรายงานสืบเนื่องจากการประชุมวิชาการระดับนานาชาติ หรือมีการตีพิมพ์ในวารสารวิชาการระดับชาติที่ปรากฏอยู่ในฐานข้อมูล TCI
Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University Sanam Chandra Palace Campus, Amphoe Muang, Nakhon Pathom 73000
Tel 0-3424-2322 or 0-3410-9686 Press 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
Faculty website  Silpakorn university website
Copyright © 2023 Department of Food Technology