Department of Food Technology
Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University
|
Publication : National Conference (การประชุมใหญ่โครงการส่งเสริมการวิจัยในอุดมศึกษา ครั้งที่ 1)
Topic:
Using of Non-sugar Sweeteners in Thai Jelly Dessert
Advisor:
Asst. Prof. Eakaphan Keowmaneechai, Ph.D.
Author:
54403218 :
Full Paper:
รายงานฉบับสมบูรณ์-แก้ไข(docx)
โครงการ การใช้สารให้ความหวานทดแทนน้ำตาลในขนมวุ้นไทย(pdf)
File:
บทสรุปโครงการที่ 3 การใช้สารให้ความหวานทดแทนน้ำตาลในขนมวุ้นไทย_U55064_41(pdf)
Poster_HERP Congress I(pdf)
Herptentativeschedule(pdf)
Herptentativeschedule_1(pdf)
Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University Sanam Chandra Palace Campus, Amphoe Muang, Nakhon Pathom 73000
Tel 0-3424-2322 or 0-3410-9686 Press 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
Faculty website
Silpakorn university website
Copyright © 2023 Department of Food Technology