Publication : National Conference (การประชุมใหญ่โครงการส่งเสริมการวิจัยในอุดมศึกษา ครั้งที่ 1)
Topic:Using of Non-sugar Sweeteners in Thai Jelly Dessert
Advisor:Asst. Prof. Eakaphan Keowmaneechai, Ph.D.
Author:54403218 :
Full Paper:รายงานฉบับสมบูรณ์-แก้ไข(docx) (please contact to author)
โครงการ การใช้สารให้ความหวานทดแทนน้ำตาลในขนมวุ้นไทย(pdf) (please contact to author)
File:บทสรุปโครงการที่ 3 การใช้สารให้ความหวานทดแทนน้ำตาลในขนมวุ้นไทย_U55064_41(pdf) (please contact to author)
Poster_HERP Congress I(pdf) (please contact to author)
Herptentativeschedule(pdf) (please contact to author)
Herptentativeschedule_1(pdf) (please contact to author)
Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University Sanam Chandra Palace Campus, Amphoe Muang, Nakhon Pathom 73000
Tel 0-3424-2322 or 0-3410-9686 Press 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
Faculty website  Silpakorn university website
Copyright © 2023 Department of Food Technology