Topic: | Thirathumthavorn, D. and W. Thongunruan. 2014. Incorporation of rice starch affecting on morphology, mechanical properties and water vapor permeability of glutelin-based composite films. Journal of Food Processing and Preservation. 38(4): 1799-1806. DOI:10.1111/jfpp.12149 |
Author: | Asst. Prof. Doungjai Thirathumthavorn, Ph.D. |
Journal ranking: | มีการตีพิมพ์ในวารสารวิชาการระดับนานาชาติที่ปรากฎในฐานข้อมูลการจัดอันดับวารสาร SJR(SCImago Journal Rank:www.scimagojr.com)โดยวารสารนั้นถูกจัดอยู่ในควอไทล์ที่ 1 หรือ 2 (Q1 หรือ Q2) ในปีล่าสุด ใน subject category ที่ตีพิมพ์ หรือมีการตีพิมพ์ในวารสารวิชาการระดับนานาชาติที่ปรากฎในฐานข้อมูลสากล ISI |