การนำเสนอผลงาน : การประชุมวิชาการนานาชาติ ปี 2562
Nilobon Komonsing, Pramote Khuwijitjaru, Suntree Sangjan, Busarakorn Mahayothee. (2019). Effect of light on curcuminoids content in turmeric powder. 7th European Drying Conference (EuroDrying’2019),Torino, Italy. July, 10-12 2019.
Samatcha Krungkaew, Busarakorn Mahayothee, Sarawut Phupaichitkun, Kanokwan Kingphadung. (2019). Economic analysis of using parabolic greenhouse solar dryer for fruit drying in Thailand. 7th European Drying Conference (EuroDrying’2019), Torino, Italy. July, 10-12, 2019.
Samatcha Krungkaew, Kanokwan Kingphadung, Suphaphat Kwonpongsagoon, Busarakorn Mahayothee. 2019. Costs and benefits of using parabolic greenhouse solar dryers for dried herb products in Thailand. Fifth International Conference on Science, Engineering & Environment, Bangkok, Thailand, Nov. 11-13, 2019.
Poonyawee Rungprasertphol and Sopark Sonwai. 2019. Study of the production of emulsion using rice butter. 2019 KoSFoST International Symposium and Annual Meeting, Incheon, Korea, June 26-28, 2019. (ไม่มี full paper)
Eriko Yasunaga, Kohei Nakano, Busarakorn Mahayothee, Pramote Khuwijitjaru, Shinji Fukuda, Wolfram Spreer. 2019. Quality Changes During Ripening of Mango (Mangifera indica L. ‘ Nam Dok Mai’) under Different Temperature Conditions. 13th CIGR VI Technical Symposium, Hokkaido University, Sapporo, Japan. 3-6 September 2019. (Abstract)
Hongpan N. and Siriwongwilaichat P. 2019. Effects of pH and Calcium Treatments on Firmness Retention and Physicochemical Properties of Frozen Mangoes.The 21st Food Innovation Asia Conference 2019 (FIAC 2019) Future Food Innovation for Better Health and Wellness 13-15 June 2019. 175-185.
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ  เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology