การนำเสนอผลงาน : วารสารนานาชาติ (ISI) ปี 2554
Khuwijitjaru, P., Anantanasuwong, S., Adachi, S. 2011. Emulsifying and foaming properties of defatted soy meal extracts obtained by subcritical water treatment. International Journal of Food Properties 14(1) 9-16. Taylor & Francis
Khuwijitjaru, P., Yuenyong, T., Pongsawatmanit, R., Adachi, S. Effects of ferric chloride on thermal degradation of γ-oryzanol and oxidation of rice bran oil. European Journal of Lipid Science and Technology, 113(5) 652-657. Wiley
Nagle, M., Habasimbi, K., Mahayothee, B., Haewsungcharern, M., Janjai, S. and Muller, J. 2011. Fruit processing residues as an alternative fuel for drying in Northern Thailand. Fuel, 90, 818-823. Science Direct
S. Janjai, M. Precoppe, N. Lamlert, B. Mahayothee, B.K. Bala, M. Nagle, J. Muller, Thin-layer drying of litchi (Litchi chinensis Sonn.) Food and Bioproducts Processing 89 (3), July 2011, 194-201 . ScienceDirect
Precoppe, M., Nagle, M., Janjai, S., Mahayothee, B., Müller, J. 2011. Analysis of dryer performance for the improvement of small-scale litchi processing. International Journal of Food Science & Technology 46(3), 561-569. Wiley
S. Janjai, N. Lamlert, B. Mahayothee, P. Sruamsiri, M. Precoppe, B. K. Bala, J. Muller. (2011). Experimental and Simulated Performances of a Batch-Type Longan Dryer with Air Flow Reversal Using Biomass Burner as a Heat Source. Drying Technology 29(12) 1439-1451.
Taylor& Francis
S. Janjai, N. Lamlert, B. Mahayothee, B.K. Bala, M. Precoppe and J. Muller (2011) Thin layer drying of peeled longan (Dimocarpus longan lour.), FSTR. Vol. 17, 279-288.
Full Text
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300
E-mail: foodtech@su.ac.th
เว็บไซต์คณะฯ  เว็บไซต์มหาวิทยาลัยศิลปากร
Copyright © 2023 Department of Food Technology