ผลงานวิชาการ :
ปี 2549
  • Thirathumthavorn, D., S. Charoenrein and J.M. Krochta. 2006. Influence of starch chain length on starch film properties. Poster Presentation in IFT Annual Meetings 2006. 24-28 June 2006. Orlando. Florida.
  • Sonwai S. and D. Rousseau (2006). ‘A long-term Micro-structural Investigation of Chocolate’. Proceedings of the 97th AOCS Annual Meeting and Expo. America’s Center St. Louise, Missouri. April 30-May 3, 2006.
  • Sonwai S. and D. Rousseau (2006). ‘Studies of Fat bloom in Cocoa Butter Crystallized with and without the Presence of Cocoa Butter Equivalent’. Proceedings of the 97th AOCS Annual Meeting and Expo. America’s Center St. Louise, Missouri. April 30-May 3, 2006.
  • Palakajornsak , Y and Siriwongwilaichat, P. 2006. Stability of anthocyanins extract from mangosteen (Garcinia mangostana L.) peel. 4th International Congress on Pigments in Food, Oct. 9-12, Stuttgart-Hohenheim, Germany. (Poster Presentation)

  • Contact us :
    ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
    คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
    วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000

    Tel 0-3427-0510 ถึง 2 ต่อ 25304
    fax 0-3427-2194
    E-mail: foodtech@su.ac.th
    คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
    ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร