|
ปี 2545 |
Leejeerajumnean, A. and Owens, J.D. (2002) Deveolpment CO2 buffer system to control the increase of pH in alkali fermented soybeansn. The 4th Agro-Industrial Conference. Thaifex-Thaimex 2002, 31 June- 1 July Bitech Bangna, Bangkok, Thailand. |
Mahayothee, B., Neidhart, S., Leitenberger, M., Mühlbauer, W., Carle, R. 2002. Non-destructive determination of maturity of Thai mangoes by near infrared spectroscopy (NIR). The First Workshop on NIR Spectroscopy in Thailand, Kasetsart University, Bangkok, Thailand, 27-28.11.2002. (Poster presentation) |
|
|
|
|
Contact us : |
|
 |
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000
เบอร์โทรศัพท์สำนักงานภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร Tel 0-3424-2322 (สายตรง) หรือ 0-3410-9686 ต่อ 209300 fax 0-3427-2194 E-mail: foodtech@su.ac.th |
|
|
|