ผลงานวิชาการ :
ปี 2545
  • Keowmaneechai E, McClements D J. Effect of CaCl2 and KCl on physicochemical properties of model nutritional beverages based on whey protein stabilized oil-in-water emulsions. Journal of Food Science 2002; 67: 665-671.
  • Keowmaneechai E, McClements D J. Influence of EDTA and citrate on physicochemical properties of whey protein stabilized oil-in-water emulsions containing CaCl2. Journal of Agricultural and Food Chemistry 2002; 50 (24): 7145-7153.
  • P. Khuwijitjaru, S. Adachi, and R. Matsuno. 2002. Solubility of fatty acids in water at elevated temperatures. Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 66, 1723 - 1726 (Affiliation - Kyoto University). Free Full text from J-Stage
  • Hamazaki, T., Thienprasert, A., Kheovichai, K., Samuhasaneetoo, S.2002. The Effect of Docosahexaenoic acid on Aggression/Hostility in Elderly Subjects. A Placebo-Controlled Double-Blind Study. Nutritional Neuroscience. 5(1): 37-41.

  • Contact us :
    ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
    คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
    วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000

    Tel 0-3427-0510 ถึง 2 ต่อ 25304
    fax 0-3427-2194
    E-mail: foodtech@su.ac.th
    คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
    ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร