ผลงานวิชาการ :
Accepted/In review article
  • Khakhanang Wijarnprecha, Pravit Santiwattana, Sopark Sonwaiand Dérick Rousseau (2020). Vegetable oil structuring via gamma-oryzanol crystallization. Food Chemistry. (Submitted)
  • Sopark Sonwai, Pimwalan Ornla-ied, Silvana Martini, Hironori Hondoh and Satoru Ueno. High intensity ultrasound-induced crystallization of mango kernel fat. Journal of the American Oil Chemists’ Society. (Submitted)

  • Khakhanang Wijarnprecha, Auke de Vries, Sopark Sonwai and Dérick Rousseau (2020). Water-in-oleogel emulsions – from ingredient functionality to structure design. Frontiers in Sustainable Food Systems. (Submitted

  • Contact us :
    ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
    คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
    วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000

    Tel 0-3427-0510 ถึง 2 ต่อ 25304 (สำนักงานภาควิชา)
    fax 0-3427-2194
    E-mail: foodtech@su.ac.th
    คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
    ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร