Publication : National Conference
Leejeerajumnean, A., Duckham, S.C., Ames, J.M., Campbell-Platt, G. and Owens, J.D. (1997) Changes in volatile compounds produced during the fermentation of soybean by a mixed Bacillus culture. UK Universities Flavour Consortium Postgraduate Symposium, 4-6 September 1997, Queen’s Elms Halls of Residence, The Queen’s University of Belfast, Northern Ireland, UK.
AuthorAsst. Prof. Arunsri Leejeerajumnean, Ph.D.

Contact us :
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000

Tel 0-3421-9361(direct), 0-3421-9364-6 ext. 25310 fax 0-3427-2194
E-mail: foodtech@su.ac.th
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร