Publication : International Conference
Yuphongphithak, C., Wiriyakittikun, A., Rattanapanone, N. and Siriwongwilaichat, P. 2010. Comparison of solvents for mangosteen (Garcinia mangostana L.) peel extract and its antioxidant capacity in lard. Food Innovation Asia Conference 2010: Indigenous Food Research and Development to Global Market, June 17-18 2010, BITEC, Bangkok, Thailand (Poster presentation).
AuthorAsst. Prof. Prasong Siriwongwilaichat, Ph.D.

Contact us :
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
วิทยาเขตพระราชวังสนามจันทร์ อ.เมือง จ.นครปฐม 73000

Tel 0-3427-0510 ถึง 2 ต่อ 25304
fax 0-3427-2194
E-mail: foodtech@su.ac.th
คณะวิศวกรรมศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม มหาวิทยาลัยศิลปากร
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร